Autocar transport persoane Timișoara Latina

Compania Latino Expres oferă servicii de transport persoane Timișoara Latina la cele mai bune prețuri. Autocarele de transport persoane Timișoara Latina te transportă în siguranță și confort din Timișoara spre Latina.

Transportul de persoane și serviciile de coletărie și curierat au un maxim profesionalism și siguranță deplină.
Transport persoane Timișoara Latina presupune ca siguranța călătorilor să fie pe primul loc, de aceea compania Latino Expres folosește autocare de ultimă generație dotate cu sisteme de siguranță suplimentară. Standardele de siguranță îmbinate cu confortul călătoriei ne recomandă în transport persoane Timișoara Latina. Călătorește cu noi!

Telefon fix
24/7

Telefon
Suna acum!
Mobil &
WhatsApp

Telefon
Suna acum!

Informații și rezervări autocar transport persoane Timișoara Latina

Pentru informații și rezervări vă punem la dispoziție următoarele numere de telefon:

Pentru mai multe numere de telefon vizitați pagina de Contact.

Program autocar Timișoara-Latina

Plecări autocar Timișoara Latina: Avem plecări autocar săptămânal (joi) din Timișoara spre Latina!

Stații autocare Italia:

Udine, Mestre, Padova, Ferrara, Bologna, Firenze, Arezzo, Perugia, Roma, Aprilia, Latina

Pentru lista completă a destinațiilor vizitați pagina Timișoara.

Când pot beneficia de reduceri la biletele autocar Timișoara Latina?

Firma Latino Expres are oferte și reduceri la transport persoane cu autocarul din Timișoara spre Latina. Evenimentele importante din calendar și din viața ta sunt, la noi, subiect de promoții aplicate prin vouchere de călătorie. Ai ocazia să beneficiezi de reduceri importante la prețul biletului de autocar, pentru că și tu, și zilele speciale din viața ta sunt importante pentru noi. Prețul redus e cadoul nostru pentru tine!

Stai conectat pe site-ul oficial Latino Expres, urmărește ofertele noastre publicate în mediul online și fii pe fază la reduceri!

Reduceri bilete autocar: Latino Expres aplică reduceri săptămanale pentru grupurile de persoane care circulă în mod organizat, reduceri la biletele autocar pentru copii, studenți, elevi și pensionari. Ține minte: compania Latino Expres aplică întotdeauna 50% reducere la costul biletului de autocar pe ruta Timișoara Latina pentru copiii dumneavoastră!

Ce servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul pe ruta Timișoara Latina?

Condiții de transport persoane Timișoara Latina

  1. Transport persoane Timișoara Latina este efectuat de o echipă specializată în transportul de persoane.
  2. Te informăm despre toată documentația necesară pentru transport persoane pe ruta Timișoara Latina.
  3. Deținem o flotă de autocare omologate pentru transport persoane Timișoara Latina.
  4. Efectuăm transport persoane din Timișoara spre Latina cu propria noastră flotă de autocare ceea ce înseamnă că nu vei circula prin companii intermediare.
  5. Siguranța și confortul la transport persoane Timișoara Latina este prioritatea noastră!
  6. Avem peste 10 ani experiență în transportul de persoane.
  7. Depunem eforturi pentru pregatirea profesională a angajaților noștri.
  8. Trătam toți clienții cu aceeași seriozitate și profesionalism.
  9. Iți oferim informații prețioase și utile cu privire la punctele de interes din marile orașe din Italia.
  10. Știm unde să savurăm pe traseu cea mai bună cafea.

Călătorești spre Latina? Află mai multe:

Latina este un oraș aflat în centrul Italiei. Se află în regiunea Lazio, fiind capitala regiunii cu același nume.

Informații utile despre Latina

Latina are o populație de aproximativ 120,000 locuitori, suprafața orașului fiind de aproximativ 277 km². Densitatea acestuia este de aproximativ 430 locuitori pe km².

Clima orașului este mediteraneană, cu precipitații moderate (aproximativ 880 mm pe an). Punctele de extrem ce s-au înregistrat în acest oraș, în anii trecuți au fost: 31,5°C în iulie și 2°C în ianuarie.

Turist în Latina? Principalele obiective turistice și turismul în Latina.

Latina este o destinație turistică importantă în Italia, toate datorită obiectivelor: Giardino di Ninfa - Monumento Naturale, Museo Storico Piana delle Orme, Penitenziario Di Santo Stefano, Lago di Fogliano, Monte Semprevisa și Lido di Enea.

Ce merită să vizitezi în Latina?

Giardino di Ninfa - Monumento Naturale - este un monument al naturii, a Republicii Italiene. Se află la granița cu Norma și Sermoneta. Este o gradină tipic englezească a cărei construcție a început de Ghelasie Caetani în 1921, prin dispariția orașului medieval de Ninfa, dintre care au rămas doar rămășițele mai multor ruine, unele dintre ele restaurate la crearea grădinii.

Museo Storico Piana delle Orme - este un muzeu situat în parc, în aer liber aflându-se în provincia Latina printre cele mai mari de acest gen din Italia.

Penitenziario Di Santo Stefano - este o închisoare dezafectată, construită în 1795 pe insula Santo Stefano și face parte din Insulele Pontine. A fost una dintre primele închisori din lume care urmează să fie construite în conformitate cu principiile Panopticon, enunțate de filozoful englez Jeremy Bentham. De asemenea, este renumit pentru a fi centru auto pentru Republica Santo Stefano.

Lago di Fogliano - este situat în provincia Latina, în Mlastinile Pontine, printre lacurile de coastă din regiunea Pontine (Fogliano, Caprolace, Monahi, Paola). Lacul Fogliano este cel mai mare, acesta are aproximativ 395 ha, cu o extensie spre mare de aproximativ 5 km, un perimetru de aproximativ 11 km și o lățime de aproximativ 1.5 km. Adâncimea maximă este de ordinul doi-trei metri. Strâmtoarea de coastă colectează apele canalului Cicerchia.

Monte Semprevisa - are o înălțime de 1536 metri. Este cel mai înalt vârf din lanțul Munților Lepine. Este situat în sudul lui Lazio, între provincia Latina și Roma, mărginită la nord-vest de Munții și Caprea e Ardicara, la nord cu teritoriul Carpineto Romano, la est de Monte La Croce și la sud de municipiul Bassett.

Lido di Enea - este situat la aproximativ 50 de km de Roma și este cunoscut pentru plajele sale, caracterizate prin nisip fin și clar. Aici există aproximativ 20 de cluburi pe plajele private dar și pe cele gratuite. Lavinio prinde viață în special în timpul lunilor de vară, atunci când acesta este populat în mare parte de locuitorii din Roma care petrec vacanța de vara.

Cât costă o zi în Latina?

O zi în Latina este relativ ieftină, deoarece acest oraș are multe atracții turistice cu intrarea liberă.

Pe lângă acest detaliu, cazarea în hotelurile orașului este foarte ieftină, prețurile pe o noapte variind între 200 și 700 de lei. Pentru mai multe detalii, accesați siteul booking.

Mâncarea în restaurantele orașului este foarte ieftină, prețurile unui meniu variind între 4 și 20 de euro, iar o cafea costă 1 euro. Bucătarii acestui loc sunt experimentați, bucătarii italieni fiind foarte cunoscuți în lume pentru preparatele lor.

Distracția în Latina, de asemenea, o găsești în orice pub, pub-urile organizând mereu evenimente, iar odată cu acestea, super oferte la băuturile alcoolice.

Locuri de muncă Latina

Pentru a găsi un loc de muncă pe placul dumneavoastră, vă recomandăm următoarele siteuri: monster.it și lavoro.it.

Cum ajungi în Latina?

Compania Latino Expres oferă transport persoane Timișoara Latina săptămânal. Aveți la dispoziție autocare cu un confort sporit și echipaj de înaltă calitate. Pentru copii, compania Latino Expres oferă reducere de 50% din prețul biletelor. Călătoriți cu încredere! Suntem la dispoziția dumneavoastră. Pentru dumneavoastră oferim și un bonus de fidelitate dacă circulați mai mult cu noi, acesta însemnând o reducere din prețul biletului. Alegeți Latino Expres, călătoriți avantajos și sigur!