Autocar transport persoane Timișoara Anglia

Compania Latino Expres oferă servicii de transport persoane Timișoara Anglia la cele mai bune prețuri. Autocarele de transport persoane Timișoara Anglia te transportă în siguranță și confort din Timișoara spre Anglia.

Transportul de persoane și serviciile de coletărie și curierat au un maxim profesionalism și siguranță deplină.
Transport persoane Timișoara Anglia presupune ca siguranța călătorilor să fie pe primul loc, de aceea compania Latino Expres folosește autocare de ultimă generație dotate cu sisteme de siguranță suplimentară. Standardele de siguranță îmbinate cu confortul călătoriei ne recomandă în transport persoane Timișoara Anglia. Călătorește cu noi!

Telefon fix
24/7

Telefon
Suna acum!
Mobil &
WhatsApp

Telefon
Suna acum!

Informații și rezervări autocar transport persoane Timișoara Anglia

Pentru informații și rezervări vă punem la dispoziție următoarele numere de telefon:

Pentru mai multe numere de telefon vizitați pagina de Contact.

Program autocar Timișoara-Anglia

Plecări autocar Timișoara Anglia: Avem plecări autocar de trei ori pe săptămână (marți, joi și duminică) din Timișoara spre Anglia!

Stații autocar Anglia:

Dover, Folkestone, Maidstone, Londra (7 stații), Luton, Milton Keynes, Northampton, Coventry, Birmingham, Wolverhampton, Stafford, Stoke on Trent, Crewe, Manchester, Warrington, Liverpool, Leicester, Nottingham, Boston, Peterborough.

Pentru lista completă a destinațiilor vizitați pagina Timișoara.

Cand pot beneficia de reduceri la bilete autocar Timișoara-Anglia?

Firma Latino Expres are oferte de reduceri la transport persoane cu autocarul spre Anglia. Evenimentele importante din calendar și din viața ta sunt, la noi, subiect de promoții aplicate prin vouchere de călătorie. Ai ocazia să beneficiezi de reduceri importante la prețul biletului de autocar, pentru că și tu, și zilele speciale din viața ta sunt importante pentru noi. Prețul redus e cadoul nostru pentru tine!

Stai conectat pe site-ul oficial Latino Expres, urmărește ofertele noastre publicate în mediul online și fii pe fază la reduceri!

Reduceri bilete autocar: Latino Expres aplică reduceri săptămanale pentru grupurile de persoane care circulă în mod organizat, reduceri la biletele de autocar pentru copii, studenți, elevi și pensionari. Ține minte: compania Latino Expres aplică întotdeauna 50% reducere la costul biletului de autocar pe ruta Timișoara Anglia pentru copiii dumneavoastră!

Ce servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul pe ruta Timișoara Anglia?

Condiții de transport persoane Timișoara Anglia

  1. Transport persoane Timișoara Anglia este efectuat de o echipă specializată în transportul de persoane.
  2. Te informăm despre toată documentația necesară pentru transport persoane pe ruta Timișoara Anglia.
  3. Deținem o flotă de autocare omologate pentru transport persoane Timișoara Anglia.
  4. Efectuăm transport persoane din Timișoara spre Anglia cu propria noastră flotă de autocare ceea ce înseamnă că nu vei circula prin companii intermediare.
  5. Siguranța și confortul la transport persoane Timișoara Anglia este prioritatea noastră!
  6. Avem peste 10 ani experiență în transportul de persoane.
  7. Depunem eforturi pentru pregatirea profesională a angajaților noștri.
  8. Trătam toți clienții cu aceeași seriozitate și profesionalism.
  9. Iți oferim informații prețioase și utile cu privire la punctele de interes din marile orașe din Anglia.
  10. Știm unde să savurăm pe traseu cea mai bună cafea.

Călătorești spre Anglia? Află mai multe:

Anglia este cel mai populat stat din Marea Britanie, având aproximativ 53 de milioane de locuitori. Aceasta ocupă locul 8 în topul celor mai vizitate țări din lume, având anual peste de 31 milioane de turiști.

Când preferi să vizitezi Anglia?

Anglia este un stat insular, marea ce o înconjoară oferindu-i țării un climat variat. Chiar dacă nu se raportează precipitații în fiecare zi, vă sfătuim să vă pregătiți de acasă toate măsurile de siguranță pentru o clima instabilă.

În general, în Anglia iernile sunt ceva mai blânde decât în România, iar verile mai friguroase, temperaturile atingând maximul de 32 de grade vara în lunile iulie și august, iar iarna temperaturile nefiind cu mult sub 0 grade. Dacă nu vă place deloc ploaia, lunile februarie și martie sunt perfecte pentru turism, acestea fiind considerate cele mai secetoase luni din an. Perioada octombrie-ianuarie este cea mai bogată perioadă în precipitații. Lunile iunie, iulie și august sunt perfecte pentru iubitorii de soare, iar perioada noiembrie, decembrie și ianuarie este perioada cu cel mai puțin soare, acesta fiind prezent maxim 2 ore pe zi.

Ce puteți vizita în Anglia?

Regatul Unit dispune de numeroase obiective turistice extrem de interesante, acestea fiind motivele pentru care turiștii prefera să-și petreacă zilele acolo, vizitarea acestora fiind la un preț acceptabil, unele obiective turistice fiind și cu intrare gratuită.

Doar capitala Marii Britanii, Londra, dispune de 30 de teatre și 240 de muzee, fiind considerată una dintre cele mai mari capitale ale modei pe plan mondial.

Cele mai importante obiective turistice sunt:

London Eye - simbolul capitalei Marii Britanii, obiectiv vizitat de sute de mii de turiști anual.

Aquarim-SeaLife - găzduit în clădirea County Hall, este unul dintre cele mai mari acvarii din Europa.

Convent Garden - obiectivul care atrage turiștii ca un magnet, piața de legume și fructe acoperita cu sticlă, în care cafenelele și pub-urile sunt mereu aglomerate.

British Museum - este unul dintre cele mai mari și mai vechi muzee din lume. Acesta este principala atracție, în Regatul Unit găsindu-se extrem de multe comori sub același acoperiș.

Alte obiective importante ce merita vizitate sunt Big Ben, Turnul Londrei, Turnul Shard, fiind importante clădiri istorice, precum și muzeele Madame Tussaud, Muzeul de Istorie Naturală, Muzeul de Știință, Muzeul Victoria și Albert.

Pentru cei care vor să admire luxul, puteți face o vizită celui mai luxos complex din Londra Harrods.

Informații utile despre Anglia

Moneda oficială în Anglia este lira sterlină.

Cazarea într-un hotel de 3 stele cu condiții bune costă în jur de 50 de lire pe noapte, dar prețurile pot urca în funcție de confortul ales, de la 150 de lire în sus.

Cea mai ieftină cazare găsită e în hosteluri, prețurile începând cu 10 lire sterline pe noapte. Mai multe informații puteți găsi pe Hostelbookers și pe HostelWorld.

Cardurile de credit sunt esențiale în orașele turistice din Anglia, deoarece în majoritatea locurilor plata se face cu cardul.

Există o varietate de orașe ce merita a fi vizitate în Anglia: Londra, Birmingham, Glasgow, Liverpool, Leeds, Sheffield, Manchester, Cardiff.

Limba vorbită este limba engleză, având o varietate de accente și regionalisme de care ați putea fi uimit.

Codul de țară pentru telefoane în Anglia este +44, acestea funcționând perfect în toată țara, operatorii de telefonie folosind rețele GSM 1800.

Internet cafe-urile sunt întâlnite în majoritatea orașelor, fiind găsite frecvent lângă aeroporturi sau gări.

Nu există riscuri medicale specifice în Regatul Unit, mâncarea și apa putând fi considerate foarte sigure. Mâncarea tradițională din restaurante este o raritate deoarece Anglia dispune în principiu de bucătari tineri din Franța și Italia.

La fel ca și în România, în codul bunelor maniere bacșișul este de 10-15% din consum.

Câteva prețuri: 4 lire sterline halba de bere, 0,5 lire sterline pâinea feliată, 2 lire sterline 400g de carne de vită.

Principalele sporturi practicate în Anglia sunt crichetul, uniunea și liga de rugby, fotbalul, tenisul și badmintonul.

Dorești să găsești un loc de muncă în Anglia?

Anglia este o țară cu o piață de muncă variată, și munca este bine plătită. Ai oportunitatea să găsești locuri de muncă în diferite domenii, câteva exemple fiind: barman, infirmier, ospătar, asistent medical, mecanic-auto, consultant vânzări, inginer, muncitor, specialist în agricultură sau în firme de IT.

Informații locuri de muncă pot fi găsite și pe Viajob.