Autocar transport persoane Tecuci Roma

Compania Latino Expres oferă servicii de transport persoane Tecuci Roma la cele mai bune prețuri. Autocarele de transport persoane Tecuci Roma te transportă în siguranță și confort din Tecuci spre Roma.

Transportul de persoane și serviciile de coletărie și curierat au un maxim profesionalism și siguranță deplină.
Transport persoane Tecuci Roma presupune ca siguranța călătorilor să fie pe primul loc, de aceea compania Latino Expres folosește autocare de ultimă generație dotate cu sisteme de siguranță suplimentară. Standardele de siguranță îmbinate cu confortul călătoriei ne recomandă în transport persoane Tecuci Roma. Călătorește cu noi!

Telefon fix
24/7

Telefon
Suna acum!
Mobil &
WhatsApp

Telefon
Suna acum!

Informații și rezervări autocar transport persoane Tecuci Roma

Pentru informații și rezervări vă punem la dispoziție următoarele numere de telefon:

Pentru mai multe numere de telefon vizitați pagina de Contact.

Program autocar Tecuci-Roma

Plecări autocar Tecuci Roma: Avem plecări autocar săptămânal (joi) din Tecuci spre Roma!

Stații autocare Italia:

Udine, Mestre, Padova, Ferrara, Bologna, Firenze, Arezzo, Perugia, Roma, Aprilia, Latina

Pentru lista completă a destinațiilor vizitați pagina Tecuci.

Când pot beneficia de reduceri la biletele autocar Tecuci Roma?

Firma Latino Expres are oferte și reduceri la transport persoane cu autocarul din Tecuci spre Roma. Evenimentele importante din calendar și din viața ta sunt, la noi, subiect de promoții aplicate prin vouchere de călătorie. Ai ocazia să beneficiezi de reduceri importante la prețul biletului de autocar, pentru că și tu, și zilele speciale din viața ta sunt importante pentru noi. Prețul redus e cadoul nostru pentru tine!

Stai conectat pe site-ul oficial Latino Expres, urmărește ofertele noastre publicate în mediul online și fii pe fază la reduceri!

Reduceri bilete autocar: Latino Expres aplică reduceri săptămanale pentru grupurile de persoane care circulă în mod organizat, reduceri la biletele autocar pentru copii, studenți, elevi și pensionari. Ține minte: compania Latino Expres aplică întotdeauna 50% reducere la costul biletului de autocar pe ruta Tecuci Roma pentru copiii dumneavoastră!

Ce servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul pe ruta Tecuci Roma?

Condiții de transport persoane Tecuci Roma

  1. Transport persoane Tecuci Roma este efectuat de o echipă specializată în transportul de persoane.
  2. Te informăm despre toată documentația necesară pentru transport persoane pe ruta Tecuci Roma.
  3. Deținem o flotă de autocare omologate pentru transport persoane Tecuci Roma.
  4. Efectuăm transport persoane din Tecuci spre Roma cu propria noastră flotă de autocare ceea ce înseamnă că nu vei circula prin companii intermediare.
  5. Siguranța și confortul la transport persoane Tecuci Roma este prioritatea noastră!
  6. Avem peste 10 ani experiență în transportul de persoane.
  7. Depunem eforturi pentru pregatirea profesională a angajaților noștri.
  8. Trătam toți clienții cu aceeași seriozitate și profesionalism.
  9. Iți oferim informații prețioase și utile cu privire la punctele de interes din marile orașe din Italia.
  10. Știm unde să savurăm pe traseu cea mai bună cafea.

Călătorești spre Roma? Află mai multe:

Roma este capitala Italiei. Aceasta se află pe malul fluviului Tibru, în partea central-vestică a Peninsulei Italice. Populația capitalei este de aproximativ 2.932.000 locuitori.

Informații utile despre Roma

Capitala are o suprafață de 1.285,3 km², densitatea acestuia fiind de 2.134,7 locuitori pe km².

Clima din capitală este tipic mediteraneană, cele mai favorabile luni pentru vizitarea acesteia fiind între aprilie și iunie când temperaturile rar depășesc 11°C și 30°C. Chiar și așa, temperaturile în Roma nu sunt extreme, aceasta putând fi vizitata în orice perioadă a anului, temperatura minimă medie fiind de 3°C în timpul iernii, iar temperatura maximă medie fiind de 30°C în timpul verii.

Turist în Roma? Principalele obiective turistice și turismul în Roma.

Roma este unul dintre cele mai importante orașe ce merită vizitate din Italia, deoarece aici se întâlnesc obiective turistice de renume mondial precum: Colosseumul, Fontana di Trevi, Forumul Roman, Capela Sixtină, Piața Spaniei, Basilica Sfântu Petru, Arcul lui Constantin și multe altele.

Roma deține în jur de 22 de muzee și galerii de artă importante, 26 de catedrale și biserici, 11 monumente, 12 palate și castele, 8 clădiri și turnuri și multe altele.

Ce merită să vizitezi în Roma?

Colosseumul - este o clădire de renume mondial, aceasta fiind construită în secolul I după Hristos. Este considerată cea mai impresionantă clădire-ruină ce este vizitată de foarte mulți turiști. Era cea mai mare clădire a vremurilor sale, iar acum este cel mai mare amfiteatru antic din lume.

Forumul Roman - a fost vechiul centru politic al Imperiului Roman, până în anul 509, când imperiul devine republică. Aici se găsesc multe temple și biserici, iar pe lângă acestea, cele mai importante obiective ce merită vizitate pe lângă ruinele forumului sunt: Arcul de triumf a lui Titus, Curia (locul unde se reunea senatul) și Rostra (platforma pe care se țineau discursurile).

Columna Lui Traian - a fost construită la ordinul împăratului Traian pentru celebrarea victoriei împotriva Dacilor din 106, columna fiind construita în anul 113. Aceasta rezistă chiar și în zilele noastre și se află în Forul lui Traian. Această columnă joacă un rol deosebit în înțelegerea luării naștere a poporului roman. Columna are o înălțime de 30 de metri și este construită din 18 blocuri masive de marmură, fiecare bloc având 40 de tone. Până în secolul XVI în vârful columnei se afla statuia lui Traian, aceasta fiind înlocuită pe urma cu statuia Sfântului Petru.

Capela Sixtină - este capela palatului papal din Vatican, aceasta fiind ridicată în anii 1473-1481 de către papa Sixtus al IV-lea. Capela este vizitată zilnic de peste 20.000 de persoane. Aceasta oferă imagini formidabile despre: Botezul lui Iisus, Ispita lui Iisus, Chemarea primilor ucenici, Predica de pe munte, Cina cea de taina, Călătoria lui Moise prin Egipt și a multor evenimente ce au marcat istoria lumii.

Fontana di Trevi - datează încă din anul 19 î.Hr. și este cea mai cunoscută fântână din capitală. Are o înălțime de 26 de metri.

Arcul lui Constantin - este cel mai mare și mai bine păstrat arc de triumf din capitală. Are o înălțime de 21 de metri și o lățime de 26 de metri. Acesta a fost construit în anul 315 când împăratul Constantin a câștigat marea bătălie împotriva tiranului Maxentinus.

Cât costă o zi în Roma?

O zi în Roma este foarte ieftină, deoarece atracțiile turistice au intrarea liberă în mare parte. Mâncarea este delicioasă în acest loc, restaurantele fiind dotate cu bucătari experimentați cu mulți ani de experiență în spate cu clienții, pregătind cele mai bogate și gustoase meniuri. Prețurile unui meniu variază între 3 și 25 de euro, iar o cafea costă 1 euro.

Distracția în pub-uri este de asemenea de nepierdut. Dacă ești un petrecăreț și un fan al distracției de noapte, pub-urile din Roma au mereu cu ce sa te încânte, băutura fiind ieftină.

Cazarea la un hotel este de asemenea ieftină, prețul pe seară variind între 100 și 700 de lei. Deține foarte multe dintre acestea. Pentru mai multe detalii, accesați următorul link: booking.

Locuri de muncă Roma

Pentru a găsi un loc de muncă pe placul dumneavoastră, vă recomandăm următoarele siteuri: monster.it și lavoro.it.

Cum ajungi în Roma?

Compania Latino Expres oferă transport persoane Tecuci Roma săptămânal. Aveți la dispoziție autocare cu un confort sporit și echipaj de înaltă calitate. Pentru copii, compania Latino Expres oferă reducere de 50% din prețul biletelor. Călătoriți cu încredere! Suntem la dispoziția dumneavoastră. Pentru dumneavoastră oferim și un bonus de fidelitate dacă circulați mai mult cu noi, acesta însemnând o reducere din prețul biletului. Alegeți Latino Expres, călătoriți avantajos și sigur!