Transport de persoane România Norvegia și România Suedia

Sigla
Telefon fix
24/7

Telefon
+40.263.701.919
Mobil &
WhatsApp

Telefon
+40.758.013.380

Autocar transport persoane România Norvegia și România Suedia


Compania Latino Expres oferă transport persoane România Norvegia și România Suedia. Cursele de autocar România Norvegia și respectiv România Suedia vă transportă la destinație în cele mai bune condiții.
Transportul de persoane și serviciile de coletărie și curierat au un maxim profesionalism și siguranță deplină.

Transport persoane România Norvegia și România Suedia presupune ca siguranța călătorilor să fie pe primul loc, de aceea compania Latino Expres folosește autocare de ultimă generație dotate cu sisteme de siguranță suplimentară. Standardele de siguranță îmbinate cu confortul călătoriei ne recomandă atât în transportul de persoane România-Norvegia cât și România-Suedia.
Autocarele sunt dotate cu prize la 220V și internet prin WI-FI.

Poză

Transport de persoane România Norvegia și România Suedia


Efectuăm săptămânal 1 transport de persoane România Norvegia, România Suedia și retur cu traversare prin Ungaria, Slovacia, Cehia, Germania și Danemarca.

Avem ieșire din România pe la Arad cu stații la Budapesta, Györ, Bratislava, Brno, Praga, Dresda, Berlin, Rostock, Copenhaga cu intrare în Suedia la Malmö.


În continuare vom avea 2 rute:


ruta Malmö-Oslo


cu stații la:ruta Malmö-Stockholm


cu stații la:


Lista completă a localităților din România din care avem plecări o găsiți aici, sau accesați butonul Orar din partea de sus a paginii.

Pentru detalii legate de retur (Norvegia România sau Suedia România), sunați la numerele afișate în partea de sus a paginii sau la numărul +47.486.737.68