Autocar transport persoane Petroșani Firenze

Compania Latino Expres oferă servicii de transport persoane Petroșani Firenze la cele mai bune prețuri. Autocarele de transport persoane Petroșani Firenze te transportă în siguranță și confort din Petroșani spre Firenze.

Transportul de persoane și serviciile de coletărie și curierat au un maxim profesionalism și siguranță deplină.
Transport persoane Petroșani Firenze presupune ca siguranța călătorilor să fie pe primul loc, de aceea compania Latino Expres folosește autocare de ultimă generație dotate cu sisteme de siguranță suplimentară. Standardele de siguranță îmbinate cu confortul călătoriei ne recomandă în transport persoane Petroșani Firenze. Călătorește cu noi!

Telefon fix
24/7

Telefon
Suna acum!
Mobil &
WhatsApp

Telefon
Suna acum!

Informații și rezervări autocar transport persoane Petroșani Firenze

Pentru informații și rezervări vă punem la dispoziție următoarele numere de telefon:

Pentru mai multe numere de telefon vizitați pagina de Contact.

Program autocar Petroșani-Firenze

Plecări autocar Petroșani Firenze: Avem plecări autocar săptămânal (joi) din Petroșani spre Firenze!

Stații autocare Italia:

Udine, Mestre, Padova, Ferrara, Bologna, Firenze, Arezzo, Perugia, Roma, Aprilia, Latina

Pentru lista completă a destinațiilor vizitați pagina Petroșani.

Când pot beneficia de reduceri la biletele autocar Petroșani Firenze?

Firma Latino Expres are oferte și reduceri la transport persoane cu autocarul din Petroșani spre Firenze. Evenimentele importante din calendar și din viața ta sunt, la noi, subiect de promoții aplicate prin vouchere de călătorie. Ai ocazia să beneficiezi de reduceri importante la prețul biletului de autocar, pentru că și tu, și zilele speciale din viața ta sunt importante pentru noi. Prețul redus e cadoul nostru pentru tine!

Stai conectat pe site-ul oficial Latino Expres, urmărește ofertele noastre publicate în mediul online și fii pe fază la reduceri!

Reduceri bilete autocar: Latino Expres aplică reduceri săptămanale pentru grupurile de persoane care circulă în mod organizat, reduceri la biletele autocar pentru copii, studenți, elevi și pensionari. Ține minte: compania Latino Expres aplică întotdeauna 50% reducere la costul biletului de autocar pe ruta Petroșani Firenze pentru copiii dumneavoastră!

Ce servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul pe ruta Petroșani Firenze?

Condiții de transport persoane Petroșani Firenze

  1. Transport persoane Petroșani Firenze este efectuat de o echipă specializată în transportul de persoane.
  2. Te informăm despre toată documentația necesară pentru transport persoane pe ruta Petroșani Firenze.
  3. Deținem o flotă de autocare omologate pentru transport persoane Petroșani Firenze.
  4. Efectuăm transport persoane din Petroșani spre Firenze cu propria noastră flotă de autocare ceea ce înseamnă că nu vei circula prin companii intermediare.
  5. Siguranța și confortul la transport persoane Petroșani Firenze este prioritatea noastră!
  6. Avem peste 10 ani experiență în transportul de persoane.
  7. Depunem eforturi pentru pregatirea profesională a angajaților noștri.
  8. Trătam toți clienții cu aceeași seriozitate și profesionalism.
  9. Iți oferim informații prețioase și utile cu privire la punctele de interes din marile orașe din Italia.
  10. Știm unde să savurăm pe traseu cea mai bună cafea.

Călătorești spre Firenze? Află mai multe:

Flotența sau așa numită Firenze, este un oraș aflat în nordul Italiei. Se află în regiunea Toscana și în provincia Firenze, fiind cel mai populat oraș din regiune și este capitala acesteia.

Informații utile despre Firenze

Firenze are o populație de aproximativ 380.000 locuitori, suprafața acestuia fiind de aproximativ 102.41 km².

Clima orașului este subtropical umedă și mediteraneană. Verile sunt fierbinți cu precipitații moderate, iar iernile ușoare, reci și puțin umede. Punctele de extrem ce s-au înregistrat în acest oraș din 1964 până în prezent sunt: 42,6°C în iulie 1983 și -23,2°C în 1985.

Turist în Firenze? Principalele obiective turistice și turismul în Firenze.

Orașul deține obiective turistice foarte importante, cele mai de seamă fiind: 8 piețe, un monument, 18 catedrale și biserici, 12 muzee și galerii de artă, 5 palate și castele, 2 grădini și parcuri și multe altele.

Numele atracțiilor cele mai cunoscute din oraș sunt: Muzeul de Arheologie, Casa Buonarotti, Refectoriul Sant’Appollonia, Poarta Romană, Domul, Bazilica Santa Croce, Capela Magilor, Capelele Medici, Galeriile Academiei, Galeriile Uffizi, Muzeul Santa Maria Novella, Muzeul National San Marco, Muzeul de Istorie și Știință, Palatul Strozzi, Palatul Antinori, Palatul Pitti, Palatul Nonfinito, Podul Ponte, Fortăreața Belvedere și Villa Poggio.

Ce merită să vizitezi în Firenze?

Podul Ponte Vecchio - este un pod care trece peste râul Arno. Magazinele care sunt construite de-a lungul podului îl evidențiază. Se presupune că a fost contruit în epoca romană. Apare într-un document pentru prima dată în anul 996. Podul a fost reconstruit de două ori, prima dată în anul 1117, iar a doua oară în anul 1345. Podul este compus din trei segmente: arcada principală și arcadele laterale cu o dimensiune de 30 de metri, respectiv 27. Podul a găzduit dintotdeauna magazine și comercianți.

Galeria Academiei - este cunoscută pentru sculpturile lui Michelangelo care se află aici: Statuile Prizonierii, San Matteo și în special statuia lui David care a fost adusă aici de la Piazza della Signoria în anul 1873.În Secolul al XIX-lea au fost colectate opere importante de artă de la mănăstirile desființate, de la Academia de Design și de la Academia de arte Frumoase. Acestea au fost aduse în camerele alăturate, care au făcut parte din două mănăstiri anterioare. În galerie au fost aduse recent o colecție importantă de instrumente muzicale de la Conservatorul Cherubini. Muzeul poate fi vizitat între orele 8:15-18:50 de marți până duminică.

Domul - Basilica di Santa Maria del Fiore (Domul din Firenze) este principala biserică din Firenze. Construirea Domului a început în 1296, sub îndrumarea lui Arnolfo di Cambio. Acest complex face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO. Bazilica este una dintre cele mai mari biserici din Italia. Santa Maria del Fiore a fost construită pe locul unei catedrale anterioare dedicată lui Saint Reparata, o clădire veche, fondată în secolul al V-lea. În 1302, după ce Arnolfo a murit, lucrările la catedrală au încetinit vreme de treizeci de ani. În 1349 activitatea a fost reluată de o serie de arhitecți, începând cu Francesco Talente, care a terminat clopotnița și a inclus în proiect absida și capelele laterale. Catedrala din Firenze este construită ca o basilică, fiind prevazută cu o navă centrală. Altarul și Transeptele sunt identice din planul poligonal, separată de două capete mai mici poligonale. Catedrala este deschisă între orele 10-17, joi 10:00-16:30, sâmbăta 10:00-16:45, duminica și de sărbătorile religioase de la 13:30-16:45.

Cât costă o zi în Firenze?

Ceea ce se evidențiază foarte mult în Firenze sunt alimentele și meniurile ce se întâlnesc în restaurantele acestui oraș. Mâncarea tradițională se trage dintr-o tradiție țărănească, majoritatea meniurilor fiind bazate pe carne. Meniul este foarte bogat și delicios la prețuri foarte mici, prețurile din restaurante fiind între 3 și 20 de euro, iar o cafea 1 costă euro.

Distracția în pub-uri este de nedescris, fiecare pub având evenimente și oferte speciale pentru tine și muzică bună. Cazarea în hotelurile din oraș este ieftină, prețurile variind între 100 lei pentru hotelurile și pensiunile de 2-3 stele și 900 lei pentru hotelurile de 4-5 stele. Pentru mai multe detalii, accesați siteul booking.

Locuri de muncă Firenze

O multitudine de locuri de muncă pot fi găsite cu ajutorul următoarelor siteuri: monster.it și lavoro.it.

Cum ajungi în Firenze?

Compania Latino Expres oferă transport persoane Petroșani Firenze săptămânal. Aveți la dispoziție autocare cu un confort sporit și echipaj de înaltă calitate. Pentru copii, compania Latino Expres oferă reducere de 50% din prețul biletelor. Călătoriți cu încredere! Suntem la dispoziția dumneavoastră. Pentru dumneavoastră oferim și un bonus de fidelitate dacă circulați mai mult cu noi, acesta însemnând o reducere din prețul biletului. Alegeți Latino Expres, călătoriți avantajos și sigur!