Autocar transport persoane Onești Udine

Compania Latino Expres oferă servicii de transport persoane Onești Udine la cele mai bune prețuri. Autocarele de transport persoane Onești Udine te transportă în siguranță și confort din Onești spre Udine.

Transportul de persoane și serviciile de coletărie și curierat au un maxim profesionalism și siguranță deplină.
Transport persoane Onești Udine presupune ca siguranța călătorilor să fie pe primul loc, de aceea compania Latino Expres folosește autocare de ultimă generație dotate cu sisteme de siguranță suplimentară. Standardele de siguranță îmbinate cu confortul călătoriei ne recomandă în transport persoane Onești Udine. Călătorește cu noi!

Telefon fix
24/7

Telefon
Suna acum!
Mobil &
WhatsApp

Telefon
Suna acum!

Informații și rezervări autocar transport persoane Onești Udine

Pentru informații și rezervări vă punem la dispoziție următoarele numere de telefon:

Pentru mai multe numere de telefon vizitați pagina de Contact.

Program autocar Onești-Udine

Plecări autocar Onești Udine: Avem plecări autocar săptămânal (joi) din Onești spre Udine!

Stații autocare Italia:

Udine, Mestre, Padova, Ferrara, Bologna, Firenze, Arezzo, Perugia, Roma, Aprilia, Latina

Pentru lista completă a destinațiilor vizitați pagina Onești.

Când pot beneficia de reduceri la biletele autocar Onești Udine?

Firma Latino Expres are oferte și reduceri la transport persoane cu autocarul din Onești spre Udine. Evenimentele importante din calendar și din viața ta sunt, la noi, subiect de promoții aplicate prin vouchere de călătorie. Ai ocazia să beneficiezi de reduceri importante la prețul biletului de autocar, pentru că și tu, și zilele speciale din viața ta sunt importante pentru noi. Prețul redus e cadoul nostru pentru tine!

Stai conectat pe site-ul oficial Latino Expres, urmărește ofertele noastre publicate în mediul online și fii pe fază la reduceri!

Reduceri bilete autocar: Latino Expres aplică reduceri săptămanale pentru grupurile de persoane care circulă în mod organizat, reduceri la biletele autocar pentru copii, studenți, elevi și pensionari. Ține minte: compania Latino Expres aplică întotdeauna 50% reducere la costul biletului de autocar pe ruta Onești Udine pentru copiii dumneavoastră!

Ce servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul pe ruta Onești Udine?

Condiții de transport persoane Onești Udine

  1. Transport persoane Onești Udine este efectuat de o echipă specializată în transportul de persoane.
  2. Te informăm despre toată documentația necesară pentru transport persoane pe ruta Onești Udine.
  3. Deținem o flotă de autocare omologate pentru transport persoane Onești Udine.
  4. Efectuăm transport persoane din Onești spre Udine cu propria noastră flotă de autocare ceea ce înseamnă că nu vei circula prin companii intermediare.
  5. Siguranța și confortul la transport persoane Onești Udine este prioritatea noastră!
  6. Avem peste 10 ani experiență în transportul de persoane.
  7. Depunem eforturi pentru pregatirea profesională a angajaților noștri.
  8. Trătam toți clienții cu aceeași seriozitate și profesionalism.
  9. Iți oferim informații prețioase și utile cu privire la punctele de interes din marile orașe din Italia.
  10. Știm unde să savurăm pe traseu cea mai bună cafea.

Călătorești spre Udine? Află mai multe:

Udine este un oraș aflat în nord-estul Italiei, între Trieste și Veneția. Se află mijlocul regiunii Friuli-Venezia Giulia. Orașul este situat la mai puțin de 40 de km de Slovenia.

Informații utile despre Udine

Udine are o populație de aproximativ 100.000 locuitori, suprafața acestuia fiind de aproximativ 56 km². Densitatea orașului este de aproximativ 1.800 locuitori pe km².

Clima orașului este temperată, cu precipitații scurte și moderate. Punctele de extrem ce s-au înregistrat în acest oraș: sunt 28°C în iulie și 0°C în Decembrie-Februarie.

Turist în Udine? Principalele obiective turistice și turismul în Udine.

Orașul este des vizitat de către turiști. Atracțiile sunt: Oratoriul Purității, Galeria de artă modernă, Primăria orașului, Palatul arhiepiscopului, Biserica San Francesco, Catedrala, Loggia San Giovanni și Galeria de Artă Antica.

Ce merită să vizitezi în Udine?

Galeria de Artă Antică - a fost deschisă în 1866 și documentează evoluția picturii din secolele XIV-XIX. Inițial, materialele proveneau din diferite comunități religioase care, până în prezent au fost îmbogățite din diferite donații. În acest muzeu sunt prezentate foarte bine perioada gotică și perioada renascentistă. Artiștii ce prezintă în tablourile lor perioadele, sunt: Bellunello, Domenico da Tolmezzo, Carpaccio Vittore, Pellegrino de San Daniele, G. Antonio Pordenone, Pomponio Amalteo, Carneo Antonio, Sebastiano Bombelli, Odorico Politi și mulți alții.

Oratoriul Purității - a fost proiectat de arhitectul Luca Andreoli la comanda Cardinalului Daniel Delfino. Este un loc sacru, situat lângă catedrala orașului. Oratoriul are interiorul împărțit pe 2 niveluri. Acesta a fost decorat de către Giambattista Tiepolo, lucrarea fiind terminată în 1759.

Catedrala - originile sunt incerte, crezându-se că aceasta a fost construită de către Bertoldo di Andechs-Merania în 1236. Clădirea este tipic franciscană, exteriorul fiind remarcabil, cu turnul pentru clopotnița de stil pur ogival din 1444. Opera turnului este a lui Cristoforo da Milano. Interiorul catedralei este predominat de stilul baroc, având numeroase lucrări de artă. Printre acestea se remarcă sculpturile lui Torretti și picturile lui Tiepolo, Pellegrino de San Daniele, Domenico da Tolmezzo, Amalteo și Pordenone.

Galeria de Artă Modernă - deține peste 4000 de lucrări (picturi, sculpturi și lucrări grafice) ce datează din secolul XIX până în prezent. Galeria deține foarte multe colecții importante precum: artă italiană donată de Maria Luisa Astaldi, gravuri donate de Fabio Mauroner, colecția Astaldi și multe altele.

Palatul arhiepiscopului - este cea mai faimoasă atracție turistică din oraș. A fost construit în secolul XVI și modificat în secolul XVIII când, Patriarhul Dionisio Delfino i-a comandat arhitectului Domenico Rossi renovarea palatului. Lucrările s-au terminat în anul 1725. Palatul găzduiește Muzeul Diocenaso și Galerrile Tiepolo. Este renumit în mod special pentru frescele lui Giambattista Tiepolo realizate între 1726 și 1729. În interiorul palatului se află și Biblioteca Delfino ce conține peste 20.000 de volume și picturi de Nicolo Bambi.

Biserica San Francesco - este situată aproape de catedrală, construcția acesteia datând din secolul XIII. Stilul bisericii este stilul baroc, după ce a fost reconstruită și restaurată, iar interiorul acesteia este în formă de cruce latină. În prezent, biserica a fost deconsacrată, iar aceasta este utilizată de către oraș pentru expoziții și inițiative culturale.

Cât costă o zi în Udine?

O zi în Udine este destul de ieftină, deoarece cazarea în hotelurile orașului este accesibilă, prețurile variind între 100 și 300 de lei pe seară. Udine deține 32 de hoteluri și pensiuni. Pentru mai multe detalii, accesați siteul booking.

Distracția în pub-urile orașului este garantată, pub-urile având foarte multe de arătat, prețuri mici la băutură și evenimente regulate.

Mâncarea în restaurantele orașului este foarte bogată, ieftină și sănătoasă, modul de a găti în Udine având influențe slavone, central europene și venețiene. Bucătăria locală se bazează pe rețete ușoare, făcute din produse lactate, mezeluri și legume. O cafea în oraș costă 1 euro.

Locuri de muncă Udine

Pentru a găsi un loc de muncă pe placul dumneavoastră, vă recomandăm următoarele siteuri: glassdoor.com și lavoro.it.

Cum ajungi în Udine?

Compania Latino Expres oferă transport persoane Onești Udine săptămânal. Aveți la dispoziție autocare cu un confort sporit și echipaj de înaltă calitate. Pentru copii, compania Latino Expres oferă reducere de 50% din prețul biletelor. Călătoriți cu încredere! Suntem la dispoziția dumneavoastră. Pentru dumneavoastră oferim și un bonus de fidelitate dacă circulați mai mult cu noi, acesta însemnând o reducere din prețul biletului. Alegeți Latino Expres, călătoriți avantajos și sigur!