Autocar transport persoane Onești Coventry

Compania Latino Expres oferă servicii de transport persoane Onești Coventry la cele mai bune prețuri. Autocarele de transport persoane Onești Coventry te transportă în siguranță și confort din Onești spre Coventry.

Transportul de persoane și serviciile de coletărie și curierat au un maxim profesionalism și siguranță deplină.
Transport persoane Onești Coventry presupune ca siguranța călătorilor să fie pe primul loc, de aceea compania Latino Expres folosește autocare de ultimă generație dotate cu sisteme de siguranță suplimentară. Standardele de siguranță îmbinate cu confortul călătoriei ne recomandă în transport persoane Onești Coventry. Călătorește cu noi!

Telefon fix
24/7

Telefon
Suna acum!
Mobil &
WhatsApp

Telefon
Suna acum!

Informații și rezervări autocar transport persoane Onești Coventry

Pentru informații și rezervări vă punem la dispoziție următoarele numere de telefon:

Pentru mai multe numere de telefon vizitați pagina de Contact.

Program autocar Onești-Coventry

Plecări autocar Onești Coventry: Avem plecări autocar din Onești spre Coventry de trei ori pe săptămână!

Stații autocar Anglia:

Dover, Folkestone, Maidstone, Londra (7 stații), Luton, Milton Keynes, Northampton, Coventry, Birmingham, Wolverhampton, Stafford, Stoke on Trent, Crewe, Manchester, Warrington, Liverpool, Leicester, Nottingham, Boston, Peterborough.

Pentru lista completă a destinațiilor vizitați pagina Onești.

Când pot beneficia de reduceri la biletele autocar Onești Coventry?

Firma Latino Expres are oferte și reduceri la transport persoane cu autocarul din Onești spre Coventry. Evenimentele importante din calendar și din viața ta sunt, la noi, subiect de promoții aplicate prin vouchere de călătorie. Ai ocazia să beneficiezi de reduceri importante la prețul biletului de autocar, pentru că și tu, și zilele speciale din viața ta sunt importante pentru noi. Prețul redus e cadoul nostru pentru tine!

Stai conectat pe site-ul oficial Latino Expres, urmărește ofertele noastre publicate în mediul online și fii pe fază la reduceri!

Reduceri bilete autocar: Latino Expres aplică reduceri săptămanale pentru grupurile de persoane care circulă în mod organizat, reduceri la biletele autocar pentru copii, studenți, elevi și pensionari. Ține minte: compania Latino Expres aplică întotdeauna 50% reducere la costul biletului de autocar pe ruta Onești Coventry pentru copiii dumneavoastră!

Ce servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul pe ruta Onești Coventry?

Condiții de transport persoane Onești Coventry

  1. Transport persoane Onești Coventry este efectuat de o echipă specializată în transportul de persoane.
  2. Te informăm despre toată documentația necesară pentru transport persoane pe ruta Onești Coventry.
  3. Deținem o flotă de autocare omologate pentru transport persoane Onești Coventry.
  4. Efectuăm transport persoane din Onești spre Coventry cu propria noastră flotă de autocare ceea ce înseamnă că nu vei circula prin companii intermediare.
  5. Siguranța și confortul la transport persoane Onești Coventry este prioritatea noastră!
  6. Avem peste 10 ani experiență în transportul de persoane.
  7. Depunem eforturi pentru pregatirea profesională a angajaților noștri.
  8. Trătam toți clienții cu aceeași seriozitate și profesionalism.
  9. Iți oferim informații prețioase și utile cu privire la punctele de interes din marile orașe din Anglia.
  10. Știm unde să savurăm pe traseu cea mai bună cafea.

Călătorești spre Coventry? Află mai multe:

Coventry este un oraș și un Burg Metropolitan în cadrul Comitatului Metropolitan West Midlands din regiunea West Midlands. Este al 8-lea oraș din Anglia ca populație, având peste 300.000 de locuitori.

Informații utile despre Coventry

Ca mărime, Coventry ocupă locul 10 în Anglia și locul 12 în Marea Britanie. Orașul se află la 153 km de Londra, foarte aproape de Birmingham, la doar 31 km, și este cel mai îndepărtat oraș față de coasta Oceanului Atlantic. Acest oraș are o istorie foarte frumoasă, în secolul XIV fiind un mare centru al industriei textile. În Epoca Medievala, acest oraș era considerat cel mai important și cel mai mare oraș din Anglia. Devine foarte faimos din cauza producției de ceasuri, atât de mană cât și de încăpere, în secolele XVIII și XIX. Mulți locuitori ar dori să înființeze un muzeu al ceasurilor, acest muzeu fiind doar în stadiul de idee.

Spre deosebire de alte orașe mari din Marea Britanie, Coventry nu are o zonă urbană extinsă deoarece granițele acestui oraș includ toate suburbiile sale, nu are localități satelit și nici cartiere rezidențiale. Clima, ca și în restul orașelor, este ploioasă, cu veri răcoroase și ierni blânde, extremitățile cele mai mari fiind de -18°C în luna februarie 1947 și 35,1°C în august 1990. În ultimii ani, cea mai scăzută temperatură a fost de -10,8°C în luna decembrie 2010.

Turist în Coventry? Principalele obiective turistice și turismul în Coventry.

Coventry impresionează prin clădirile originale ce pot fi găsite în oraș, o plimbare de o ora în acest oraș, uimindu-vă. Arhitectura clădirilor este impresionantă, cu muzee ce îmbină medievalul cu modernul. Cele mai importante, vizitate și cunoscute obiective turistice din acest oraș sunt: Catedrala St. Michael, Catedrala St. Mary, Muzeul și Galeria de Arta Herbert, Muzeul Aeronautic Midland, Muzeul Transportului și Fortul Roman Lunt.

Ce merită să vizitezi în Coventry?

Ești un fan înfocat al vehiculelor? Noi sugeram să faci o vizită Muzeului Transportului deoarece acest muzeu deține piese de colecție, în ceea ce privește autovehicule. Muzeul găzduiește expoziții pe tema transporturilor din toate timpurile. Muzeul a fost construit în Coventry deoarece industria automobilelor era destul de dezvoltată cu ceva ani în urmă. Aici puteți admira peste 240 de automobile și vehicule comerciale, 100 de motociclete și peste 200 de biciclete. Acestea vă vor impresiona prin arhitectura lor, prin originalitatea lor, frumusețea și ciudățenia lor. Cea mai veche piesa din acest muzeu este mașina Hobby Horse din 1818, cel mai ciudat exponat este bicicleta “Freak” din 1900, cea mai controversata este Sinclair C5 1985, cea mai rapida mașină Thrust SSC, cea mai lentă mașină 1897 Daimler și cea mai importantă piesa de design este faimosul Mini. Intrarea în acest muzeu este liberă, programul de vizită fiind între orele 10:00 și 17:00 în orice zi a săptămânii.

Muzeul Aeronautic se localizează în afara orașului, lângă aeroport, fiind alcătuit din 2 hangare unde sunt expuse avioane și elicoptere. Câteva dintre expoziții sunt puse și afară. Din luna aprilie până în octombrie, muzeul este deschis zilnic intre orele 10:00 și 17:00, iar în restul anului muzeul e deschis intre orele 10:00 și 16:30, prețul intrării în muzeu fiind unul mic, studenții, seniorii și copii beneficiind de o reducere.

Muzeul și Galeriile de Arta Herbert are acest nume deoarece între anii 1938-1954 Sir Alfred Herbert a donat 200.000 de lire pentru construirea și ridicarea acestui muzeu. Este alcătuit din 3 etaje, la fiecare etaj găsind diferite expoziții, expoziții legate de sculptură, arta de după 1900, artă naturală și altele. Intrarea în acest muzeu este liberă, el fiind deschis de luni până sâmbătă între orele 10:00 și 16:00, iar duminica între orele 12:00 și 16:00.

Catedrala St. Michael este o catedrală dedicată Sfantului Mihail. Stilul acestei catedrale este un stil gotic, aceasta fiind bombardată în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. De atunci catedrala a fost reclădită, și acum se țin slujbe în aceasta.

Fortul Roman Lunt este un fort situat în afara orașului Coventry, și merită vizitat. Acesta poate fi vizitat între 1 aprilie și 31 octombrie sâmbăta și duminica între orele 10:30 și 16:30, iar între 28 iulie și 6 septembrie de miercuri până duminică la aceleași ore. Prețul pentru un adult este de 2,5 lire, studenții și seniorii beneficiind de o reducere de 1,25 lire, iar pentru copiii sub 5 ani intrarea este gratuită.

Cât costă o zi în Coventry?

O zi în oraș este relativ ieftină, deoarece dacă doriți să fiți un simplu turist, intrarea în multe muzee este liberă. Cazarea în oraș este relativ ieftina, putând alege cu încredere hotelul Brownsover, un hotel de 3 stele.

Dacă doriți o cină în oraș, vă recomandăm restaurantul Turmeric Gold, cel mai vizitat și cel mai bun restaurant din oraș, unde puteți avea parte de o cină romantică cu partenerul(a). Prețul unei astfel de cine este de 11.95 lire pentru amândoi, dacă alegeți meniul Tumeric Gold Special. Cel mai scump meniu din acest restaurant este de 15.95 lire, un meniu pregătit de bucătari indieni experimentați și cu gusturi rafinate.

Doriți o seară de neuitat în Coventry? Pentru acest lucru recomandăm o ieșire în clubul Careys, un club frumos amenajat, spațios, cu prețuri mici, o bere fiind 3 lire.

Locuri de muncă Coventry.

Pentru a găsi un loc de muncă pe placul dumneavoastră, vă recomandăm site-ul justlanded. Job-urile sunt foarte bine plătite în toată Anglia.

Cum ajungi în Coventry?

Compania Latino Expres oferă transport persoane Onești Coventry, 4 zile pe săptămână. Aveți la dispoziție autocare Onești Coventry cu un confort de nivel înalt și echipaj de înaltă calitate. Pentru copii, compania Latino Expres oferă reducere de 50% din prețul biletelor. Călătoriți cu încrede! Suntem la dispoziția dumneavoastră. Pentru dumneavoastră oferim și un bonus de fidelitate dacă călătoriți mai mult cu noi, acesta însemnând o reducere din prețul biletului. Alegeți Latino Expres, călătoriți avantajos și sigur!