Autocar transport persoane Cocoreni Padova

Compania Latino Expres oferă servicii de transport persoane Cocoreni Padova la cele mai bune prețuri. Autocarele de transport persoane Cocoreni Padova te transportă în siguranță și confort din Cocoreni spre Padova.

Transportul de persoane și serviciile de coletărie și curierat au un maxim profesionalism și siguranță deplină.
Transport persoane Cocoreni Padova presupune ca siguranța călătorilor să fie pe primul loc, de aceea compania Latino Expres folosește autocare de ultimă generație dotate cu sisteme de siguranță suplimentară. Standardele de siguranță îmbinate cu confortul călătoriei ne recomandă în transport persoane Cocoreni Padova. Călătorește cu noi!

Telefon fix
24/7

Telefon
Suna acum!
Mobil &
WhatsApp

Telefon
Suna acum!

Informații și rezervări autocar transport persoane Cocoreni Padova

Pentru informații și rezervări vă punem la dispoziție următoarele numere de telefon:

Pentru mai multe numere de telefon vizitați pagina de Contact.

Program autocar Cocoreni-Padova

Plecări autocar Cocoreni Padova: Avem plecări autocar săptămânal (joi) din Cocoreni spre Padova!

Stații autocare Italia:

Udine, Mestre, Padova, Ferrara, Bologna, Firenze, Arezzo, Perugia, Roma, Aprilia, Latina

Pentru lista completă a destinațiilor vizitați pagina Cocoreni.

Când pot beneficia de reduceri la biletele autocar Cocoreni Padova?

Firma Latino Expres are oferte și reduceri la transport persoane cu autocarul din Cocoreni spre Padova. Evenimentele importante din calendar și din viața ta sunt, la noi, subiect de promoții aplicate prin vouchere de călătorie. Ai ocazia să beneficiezi de reduceri importante la prețul biletului de autocar, pentru că și tu, și zilele speciale din viața ta sunt importante pentru noi. Prețul redus e cadoul nostru pentru tine!

Stai conectat pe site-ul oficial Latino Expres, urmărește ofertele noastre publicate în mediul online și fii pe fază la reduceri!

Reduceri bilete autocar: Latino Expres aplică reduceri săptămanale pentru grupurile de persoane care circulă în mod organizat, reduceri la biletele autocar pentru copii, studenți, elevi și pensionari. Ține minte: compania Latino Expres aplică întotdeauna 50% reducere la costul biletului de autocar pe ruta Cocoreni Padova pentru copiii dumneavoastră!

Ce servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul pe ruta Cocoreni Padova?

Condiții de transport persoane Cocoreni Padova

  1. Transport persoane Cocoreni Padova este efectuat de o echipă specializată în transportul de persoane.
  2. Te informăm despre toată documentația necesară pentru transport persoane pe ruta Cocoreni Padova.
  3. Deținem o flotă de autocare omologate pentru transport persoane Cocoreni Padova.
  4. Efectuăm transport persoane din Cocoreni spre Padova cu propria noastră flotă de autocare ceea ce înseamnă că nu vei circula prin companii intermediare.
  5. Siguranța și confortul la transport persoane Cocoreni Padova este prioritatea noastră!
  6. Avem peste 10 ani experiență în transportul de persoane.
  7. Depunem eforturi pentru pregatirea profesională a angajaților noștri.
  8. Trătam toți clienții cu aceeași seriozitate și profesionalism.
  9. Iți oferim informații prețioase și utile cu privire la punctele de interes din marile orașe din Italia.
  10. Știm unde să savurăm pe traseu cea mai bună cafea.

Călătorești spre Padova? Află mai multe:

Padova este un oraș aflat în nordul Italiei, lângă râul Bacchiglione, regiunea Veneto. Este situat la aproximativ 40 km de Veneția.

Informații utile despre Padova

Padova are o populație de aproximativ 210.000 locuitori, suprafața acestuia fiind de aproximativ 92 km². Densitatea orașului de aproximativ 2.267 locuitori pe km², iar clima este o climă temperată, cu precipitații scurte și moderate.

Turist în Padova? Principalele obiective turistice și turismul în Padova.

Padova este un oraș foarte mare și una din principalele atracții turistice în Italia. Cele mai importante dintre atracții sunt: Basilica San Antonio, Capela Scrovegni, Catedrala, Gradina Botanică, Oratoriul San Georgio, Palatul Bo, Palatul Ragione, Muzeul Antoniano, Palatul Zuckermann și Biserica Pustnicului.

Ce merită să vizitezi în Padova?

Basilica San Antonio - este cea mai importantă biserică din Padova, deținând cele mai renumite monumente sacre și cele mai vizitate. Construcția bisericii a început în 1232, sfârșindu-se în 1310. Este o clădire gigantică, construcția având mai multe stiluri: romanic-lombard, gotic, bizantin și islamic, unică în lume. Interiorul bisericii deține numeroase monumente funerare și foarte multe capodopere artistice.

Capela Scrovegni - este cunoscută și sub numele de Capella Arena. Aceasta a fost finalizată în 1303 fiind dedicată Sfintei Maria della Carita. Aceasta a fost construită pe un teren cumpărat de Enrico Scrovegni, chiar lângă palatul acestuia.

Catedrala - este a treia construcție de acest fel din oraș. A fost construită între secolele XVI-XVIII, proiectul clădirii fiind câștigat de Michelangelo. Construcția a început în 1511 și a fost finalizată în 1754 de către arhitectul Frigimelica Girolamo. Interiorul este în forma de cruce latină.

Gradina Botanică - are o suprafață de 22.000 de metri pătrați. Fondată în 1545, este cea mai veche grădină din împrejurimi. A fost construită de arhitectul Andrea Moroni și sunt cultivate peste 7500 de plante.

Palatul Bo - este proprietatea Universității din Padova din anul 1539. Universitatea a fost fondată în 1222 de către un grup de profesori și este a 2-a cea mai veche universitate din Italia. La ora actuală, palatul adăpostește Rectoratul și Facultatea de Drept al acestei universități.

Palatul Ragione - a fost construit în 1218 și este una dintre cele mai faimoase monumente civile construite în era Comunelor

Muzeul Antoniano - a fost fondat în 1895, iar apoi redeschis pentru public în 1995. Cele mai interesante exponate ale muzeului sunt bijuteriile, secția de bijuterii deținând lucrări pretențioase de argint. Pe lângă acestea, deține și picturi celebre și picturi ale școlii venețiene.

Palatul Zuckermann - este una dintre cele mai noi obiective turistice din oraș, fiind construit între anii 1912 și 1914. Stilul monumental clasic al acesteia a fost dat de Filippo Arosio, iar responsabilul pentru construcția acesteia este Enrico Zuckermann, un industriaș ce a fondat Zepada.

Biserica Pustnicilor - are o arhitectură franciscană și foarte puțin gotică. Construcția acesteia a început în 1276 și a fost finalizată în anul 1306. Arhitectul bisericii a fost Fra’ Giovanni degli Eremitani.

Prato della Valle - este un pătrat eliptic de 90.000 de metri pătrați din Padova, Italia. Este cea mai mare piață din Italia și una dintre cele mai mari din Europa. Astăzi, piața este un spațiu mare cu o insulă verde în centru, l'Isola Memmia, înconjurată de un mic canal mărginit de două inele formate din 88 de statui.

Cât costă o zi în Padova?

O zi în Padova este foarte ieftină, deoarece atracțiile turistice au intrarea liberă în mare parte.

Mâncarea este delicioasă în acest loc, restaurantele fiind dotate cu bucătari experimentați cu mulți ani de experiența în spate cu clienții, pregătind cele mai bogate și gustoase meniuri. Prețurile unui meniu variază între 3 și 25 de euro, iar o cafea costă 1 euro.

Distracția în pub-uri este de asemenea de nepierdut. Dacă ești un petrecăreț și un fan al distracției de noapte, pub-urile din Padova au mereu cu ce sa te încânte, băutura fiind ieftină.

Cazarea la un hotel este de asemenea ieftină, prețul pe seară variind între 100 și 300 de lei. Pentru mai multe detalii accesați siteul booking.

Locuri de muncă Padova

O multitudine de locuri de muncă pot fi găsite cu ajutorul următoarelor siteuri: glassdoor.com și monster.it.

Cum ajungi în Padova?

Compania Latino Expres oferă transport persoane Cocoreni Padova săptămânal. Aveți la dispoziție autocare cu un confort sporit și echipaj de înaltă calitate. Pentru copii, compania Latino Expres oferă reducere de 50% din prețul biletelor. Călătoriți cu încredere! Suntem la dispoziția dumneavoastră. Pentru dumneavoastră oferim și un bonus de fidelitate dacă circulați mai mult cu noi, acesta însemnând o reducere din prețul biletului. Alegeți Latino Expres, călătoriți avantajos și sigur!