Autocar transport persoane Bistrița Perugia

Compania Latino Expres oferă servicii de transport persoane Bistrița Perugia la cele mai bune prețuri. Autocarele de transport persoane Bistrița Perugia te transportă în siguranță și confort din Bistrița spre Perugia.

Transportul de persoane și serviciile de coletărie și curierat au un maxim profesionalism și siguranță deplină.
Transport persoane Bistrița Perugia presupune ca siguranța călătorilor să fie pe primul loc, de aceea compania Latino Expres folosește autocare de ultimă generație dotate cu sisteme de siguranță suplimentară. Standardele de siguranță îmbinate cu confortul călătoriei ne recomandă în transport persoane Bistrița Perugia. Călătorește cu noi!

Telefon fix
24/7

Telefon
Suna acum!
Mobil &
WhatsApp

Telefon
Suna acum!

Informații și rezervări autocar transport persoane Bistrița Perugia

Pentru informații și rezervări vă punem la dispoziție următoarele numere de telefon:

Pentru mai multe numere de telefon vizitați pagina de Contact.

Program autocar Bistrița-Perugia

Plecări autocar Bistrița Perugia: Avem plecări autocar săptămânal (joi) din Bistrița spre Perugia!

Stații autocare Italia:

Udine, Mestre, Padova, Ferrara, Bologna, Firenze, Arezzo, Perugia, Roma, Aprilia, Latina

Pentru lista completă a destinațiilor vizitați pagina Bistrița.

Când pot beneficia de reduceri la biletele autocar Bistrița Perugia?

Firma Latino Expres are oferte și reduceri la transport persoane cu autocarul din Bistrița spre Perugia. Evenimentele importante din calendar și din viața ta sunt, la noi, subiect de promoții aplicate prin vouchere de călătorie. Ai ocazia să beneficiezi de reduceri importante la prețul biletului de autocar, pentru că și tu, și zilele speciale din viața ta sunt importante pentru noi. Prețul redus e cadoul nostru pentru tine!

Stai conectat pe site-ul oficial Latino Expres, urmărește ofertele noastre publicate în mediul online și fii pe fază la reduceri!

Reduceri bilete autocar: Latino Expres aplică reduceri săptămanale pentru grupurile de persoane care circulă în mod organizat, reduceri la biletele autocar pentru copii, studenți, elevi și pensionari. Ține minte: compania Latino Expres aplică întotdeauna 50% reducere la costul biletului de autocar pe ruta Bistrița Perugia pentru copiii dumneavoastră!

Ce servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul pe ruta Bistrița Perugia?

Condiții de transport persoane Bistrița Perugia

  1. Transport persoane Bistrița Perugia este efectuat de o echipă specializată în transportul de persoane.
  2. Te informăm despre toată documentația necesară pentru transport persoane pe ruta Bistrița Perugia.
  3. Deținem o flotă de autocare omologate pentru transport persoane Bistrița Perugia.
  4. Efectuăm transport persoane din Bistrița spre Perugia cu propria noastră flotă de autocare ceea ce înseamnă că nu vei circula prin companii intermediare.
  5. Siguranța și confortul la transport persoane Bistrița Perugia este prioritatea noastră!
  6. Avem peste 10 ani experiență în transportul de persoane.
  7. Depunem eforturi pentru pregatirea profesională a angajaților noștri.
  8. Trătam toți clienții cu aceeași seriozitate și profesionalism.
  9. Iți oferim informații prețioase și utile cu privire la punctele de interes din marile orașe din Italia.
  10. Știm unde să savurăm pe traseu cea mai bună cafea.

Călătorești spre Perugia? Află mai multe:

Perugia este un oraș aflat în centrul Italiei și este străbătut de râul Tibru. Se află în regiunea Umbria și, acesta, este capitala regiunii. Orașul este situat la aproximativ 164 km de Roma și 142 km de Florența.

Informații utile despre Perugia

Perugia are o populație de aproximativ 168.000 locuitori, suprafața acestuia fiind de aproximativ 449.92 km². Densitatea orașului este de aproximativ 370 locuitori pe km².

Chiar dacă Perugia se află în centrul Italiei, clima acestuia se aseamănă cu cea din partea de nord a țării, climatul fiind unul temperat. Punctele de extrem ce s-au înregistrat în acest oraș sunt 39°C în iulie și -17°C în Decembrie-Februarie.

Turist în Perugia? Principalele obiective turistice și turismul în Perugia.

Perugia este o atracție turistică foarte importantă din Italia, cele mai importante atracții fiind: Piazzo de Priori, Cattedrale di San Lorenzo, Chiesa di San Piero, Rocca Paolina, Fontana Maggiore, Ipogeo di Volumni, Nobille Collegio del Cambio, Galleria Nazionale dell’Umbria, Museo Arheologico Nazionale dell’Umbrio, Capella di San Severo, Casa Museo di Palazzo Sorbello, Chiesa di Sant’Agostino, Orto Medievale și Museo delle Porte e delle Mura Urbiche.

Ce merită să vizitezi în Perugia?

Palazzo dei Priori - acest palat a fost construit între secolele 13 și 14. Adăpostește multe dintre cele mai bune muzee din oraș și galerii de artă, precum Galleria Nazionale dell’Umbria.

Galleria Nazionale dell'Umbria - este găzduit de Palazzo dei Priori. Galeria poate fi prezentată ca visul unui istoric de artă, cu 30 de camere cu lucrări de artă datând din arta bizantină din secolul al 13-lea. Câteva dintre camere sunt dedicate lucrărilor eroilor orașului natal Pinturicchio și Perugino.

Cattedrale di San Lorenzo - Deși în anul 900 a fost o biserică aici, catedrala ce o vedeți în prezent, a fost începută în 1345 din modele create de Fra Bevignate. Construirea catedralei a continuat până în 1587, deși fațada principală nu a fost finalizată. În interior veți găsi arhitectura în stil gotic dramatic, un altar de Signorelli și sculpturi de Duccio.

Chiesa di San Domenico - Ridicată în secolul al 14-lea, este cea mai mare biserică din Umbria și are o viziune impunătoare, cu un interior din secolul 17 luminat de vitralii imense. Mândria și bucuria bisericii este mormântul gotic al Papei Benedict al XI-lea, care a murit după ce a mâncat smochine otrăvite în 1304.

Museo Archeologico Nazionale dell'Umbria - este o casă pentru o colecție superioară de artefacte etrusce și preistorice cu: urne funerare sculptate, monede și sculpturi din epoca bronzului, datând încă din secolul 16 î.Hr. Cippo Perugino (Perugian Memorial Stone) are cea mai lungă gravură în limba etruscă găsită vreodată, oferind o fereastră rară în această cultură obscură.

Chiesa di San Pietro - se află la sud de centrul orașului, lângă Porta di San Pietro. Acestă minunată biserică ce datează din secolul X, are un interior fabulos, având o combinație de marmură și aurit. Biserica, deține o Pieta (o pictura cu Iisus Hristos mort) de Perguino. În timpul perioadei medievale, mănăstirea a creat grădini ce reamintesc de Grădina Edenului și povestirile biblice, cu plante ce simbolizau mituri și povești sacre. Locațiile ce se regăsesc în grădini sunt: Arborele Cunoașterii (strămoșul tuturor arborilor), Copacul luminii și pomul Binelui și al Răului.

Casa Museo di Palazzo Sorbello - se află la câțiva pași de Piazza IV Novembre. Acest conac rafinat din secolul 17, odată deținut de familia nobilă Sorbello, a fost recent restaurat. Excursiile vă permit să admirați colecția aproape ridicolă de opulențe de artă, porțelan, broderie și manuscrisele familiei.

Cât costă o zi în Perugia?

O zi în acest oraș minunat din Italia este foarte ieftină. Cazarea în hotelurile sau pensiunile orașului variază între 20 și 100 de euro pe seară. Orașul deține 2 hoteluri de 5 stele foarte bine puse la punct, având toate condițiile. Pentru mai multe detalii, accesați siteul lonelyplanet.com.

Mâncarea este foarte bună în restaurantele orașului, bucătarii italieni fiind foarte renumiți pentru bucatele pregătite. Restaurantele recomandate și bine apreciate sunt Castello di Monterone și Dal Mi’ Cocco. Acestea dețin bucătari cu mulți ani de experiență cu clienții. Meniurile aici sunt ieftine, prețurile variind între 3 și 20 de euro. O cafea în oraș costă 1 euro.

Distracția în pub-uri nu este omisă, orașul deținând pub-uri ce organizează multe evenimente și fac reduceri la diferite băuturi alcoolice.

Locuri de muncă Perugia

O multitudine de locuri de muncă pot fi găsite cu ajutorul următoarelor siteuri: monster.it și lavoro.it.

Cum ajungi în Perugia?

Compania Latino Expres oferă transport persoane Bistrița Perugia săptămânal. Aveți la dispoziție autocare cu un confort sporit și echipaj de înaltă calitate. Pentru copii, compania Latino Expres oferă reducere de 50% din prețul biletelor. Călătoriți cu încredere! Suntem la dispoziția dumneavoastră. Pentru dumneavoastră oferim și un bonus de fidelitate dacă circulați mai mult cu noi, acesta însemnând o reducere din prețul biletului. Alegeți Latino Expres, călătoriți avantajos și sigur!