Autocar transport persoane Bistrița Mestre

Compania Latino Expres oferă servicii de transport persoane Bistrița Mestre la cele mai bune prețuri. Autocarele de transport persoane Bistrița Mestre te transportă în siguranță și confort din Bistrița spre Mestre.

Transportul de persoane și serviciile de coletărie și curierat au un maxim profesionalism și siguranță deplină.
Transport persoane Bistrița Mestre presupune ca siguranța călătorilor să fie pe primul loc, de aceea compania Latino Expres folosește autocare de ultimă generație dotate cu sisteme de siguranță suplimentară. Standardele de siguranță îmbinate cu confortul călătoriei ne recomandă în transport persoane Bistrița Mestre. Călătorește cu noi!

Telefon fix
24/7

Telefon
Suna acum!
Mobil &
WhatsApp

Telefon
Suna acum!

Informații și rezervări autocar transport persoane Bistrița Mestre

Pentru informații și rezervări vă punem la dispoziție următoarele numere de telefon:

Pentru mai multe numere de telefon vizitați pagina de Contact.

Program autocar Bistrița-Mestre

Plecări autocar Bistrița Mestre: Avem plecări autocar săptămânal (joi) din Bistrița spre Mestre!

Stații autocare Italia:

Udine, Mestre, Padova, Ferrara, Bologna, Firenze, Arezzo, Perugia, Roma, Aprilia, Latina

Pentru lista completă a destinațiilor vizitați pagina Bistrița.

Când pot beneficia de reduceri la biletele autocar Bistrița Mestre?

Firma Latino Expres are oferte și reduceri la transport persoane cu autocarul din Bistrița spre Mestre. Evenimentele importante din calendar și din viața ta sunt, la noi, subiect de promoții aplicate prin vouchere de călătorie. Ai ocazia să beneficiezi de reduceri importante la prețul biletului de autocar, pentru că și tu, și zilele speciale din viața ta sunt importante pentru noi. Prețul redus e cadoul nostru pentru tine!

Stai conectat pe site-ul oficial Latino Expres, urmărește ofertele noastre publicate în mediul online și fii pe fază la reduceri!

Reduceri bilete autocar: Latino Expres aplică reduceri săptămanale pentru grupurile de persoane care circulă în mod organizat, reduceri la biletele autocar pentru copii, studenți, elevi și pensionari. Ține minte: compania Latino Expres aplică întotdeauna 50% reducere la costul biletului de autocar pe ruta Bistrița Mestre pentru copiii dumneavoastră!

Ce servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul pe ruta Bistrița Mestre?

Condiții de transport persoane Bistrița Mestre

  1. Transport persoane Bistrița Mestre este efectuat de o echipă specializată în transportul de persoane.
  2. Te informăm despre toată documentația necesară pentru transport persoane pe ruta Bistrița Mestre.
  3. Deținem o flotă de autocare omologate pentru transport persoane Bistrița Mestre.
  4. Efectuăm transport persoane din Bistrița spre Mestre cu propria noastră flotă de autocare ceea ce înseamnă că nu vei circula prin companii intermediare.
  5. Siguranța și confortul la transport persoane Bistrița Mestre este prioritatea noastră!
  6. Avem peste 10 ani experiență în transportul de persoane.
  7. Depunem eforturi pentru pregatirea profesională a angajaților noștri.
  8. Trătam toți clienții cu aceeași seriozitate și profesionalism.
  9. Iți oferim informații prețioase și utile cu privire la punctele de interes din marile orașe din Italia.
  10. Știm unde să savurăm pe traseu cea mai bună cafea.

Călătorești spre Mestre? Află mai multe:

Mestre este un oraș aflat în nordul Italiei. Se află în regiunea Veneto și este legat de orașul Veneția printr-un pod lung ce are atât cale ferată cât și șosea. Mestre este cel mai mare oraș din Italia care nu are statutul de comună autonomă.

Informații utile despre Mestre

Mestre are o populație de aproximativ 90.000 locuitori. Clima orașului este subtropicală umedă și mediteraneană. Lunile mai, iunie, iulie, august și septembrie au o temperatură medie plăcută ce poate duce la o vacanță relaxantă. Cea mai călduroasă lună în oraș este august, iar cea mai rece lună este ianuarie. Noiembrie este cea mai ploioasă lună.

Turist în Mestre? Principalele obiective turistice și turismul în Mestre.

Mestre este un oraș foarte frumos, ce deține nu foarte multe atracții turistice, însă acestea sunt foarte importante. Cele mai importante sunt: Catedrala San Lorenzo și Palatul Podestarilor.

Ce merită să vizitezi în Mestre?

Shopping în Mestre - Mestre oferă excelente opțiuni pentru cumpărături. Acesta este un punct de atracție turistică populară, deoarece mulți consideră că este mai puțin costisitor să stea la Mestre, decât în Veneția. Cele mai multe magazine sunt deschise de la 9:30 până la 12:30 și apoi de la 15:30 la 19:30. Cu toate acestea, multe magazine vor rămâne deschise pe tot parcursul zilei, deși unele nu vor fi deschise în timpul mesei de prânz.Veneția este un oraș cunoscut pentru magazinele sale extravagante și scumpe, dar Mestre are multe opțiuni de cumpărături la prețuri accesibile. Un tip de boutique de modă de mare este Scout, care este la doar 5 minute de centrul orașului Mestre. Aici puteți găsi accesorii, haine și mobilă și puteți petrece aici cu ușurință o zi întreagă în care puteți cumpăra sau admira pantofi, haine, genți sau obiecte de decorațiuni interioare. Pizza Ferretto se găsește chiar în spatele Centrului Comercial Barche, iar în centrul comercial puteți găsi suveniruri, sticlă sau măști venețiene.

Palatul Podestarile - a fost finalizat în 1466, chiar în mijlocul orașului pentru a găzdui primarul din Mestre. În septembrie 1513 a găzduit liderii armatei imperiale, și pe 2 octombrie, când armata s-a retras după arderea orașului, clădirea a suferit daune grave. În 1869 clădirea a fost reconstruită de către Birourile Primariei cheltuielile au fost de 60.000 de lire. Astăzi Palatul găzduiește mai multe birouri municipale.

Catedrala San Lorenzo - este principalul loc de cult catolic din oraș. Clădirea are vedere spre partea de sud-vest a Piazza Ferrentto, poziționată din partea opusă turnului cu ceas. Clădirea a fost probabil construită în același timp cu formarea orașului Mestre, în Evul Mediu și dedicarea lui San Lorenzo, martir creștin timpuriu, ce se pare că fundamentează originile antice. În 1770 catedrala era încă dărăpănată și limitată. Având în vedere creșterea populației, consiliul a luat decizia de a reconstruii biserica. Biserica actuală a fost construită între anii 1781-1805 și este opera lui Bernandino Maccaruzzi, deja cunoscut pentru intervențiile făcute la Biserica San Rocco și academia din Veneția.

Cât costă o zi în Mestre?

O zi în oraș este foarte ieftină, deoarece meniurile restaurantelor au prețuri destul de reduse. Cele mai importante restaurante din oraș și cele mai vizitate sunt: Fredde Delizie, Mive Gelateria, Gelateria Chocolat, Quanto Basta, Giro De Ombre, Bar Tinvoglia, Caffe Concerto și multe altele. Orașul deține în jur de 260 de restaurante.

Pe lângă restaurantele cu meniuri ieftine, orașul deține și foarte multe pub-uri unde se organizează mereu evenimente pentru localnici și turiști. Prețurile în pub-uri sunt foarte mici, cele mai importante pub-uri fiind: BEFeD, Serenissima, Little Bear, Al Vapore, Antico Dolo. De obicei, pub-urile sunt deschise în fiecare zi între orele 09:00-15:30 și între orele 18:00-01:00 sau 02:00.

Cazarea în hotelurile orașului este de asemenea ieftină, prețurile variind între 100 și 400 de lei pe seară. Pentru mai multe detalii, accesați siteul booking. Orașul deține în jur de 123 de hoteluri.

Locuri de muncă Mestre

O multitudine de locuri de muncă pot fi găsite cu ajutorul următoarelor siteuri: monster.it și lavoro.it.

Cum ajungi în Mestre?

Compania Latino Expres oferă transport persoane Bistrița Mestre săptămânal. Aveți la dispoziție autocare cu un confort sporit și echipaj de înaltă calitate. Pentru copii, compania Latino Expres oferă reducere de 50% din prețul biletelor. Călătoriți cu încredere! Suntem la dispoziția dumneavoastră. Pentru dumneavoastră oferim și un bonus de fidelitate dacă circulați mai mult cu noi, acesta însemnând o reducere din prețul biletului. Alegeți Latino Expres, călătoriți avantajos și sigur!