Autocar transport persoane Bistrița Birmingham

Compania Latino Expres oferă servicii de transport persoane Bistrița Birmingham la cele mai bune prețuri. Autocarele de transport persoane Bistrița Birmingham te transportă în siguranță și confort din Bistrița spre Birmingham.

Transportul de persoane și serviciile de coletărie și curierat au un maxim profesionalism și siguranță deplină.
Transport persoane Bistrița Birmingham presupune ca siguranța călătorilor să fie pe primul loc, de aceea compania Latino Expres folosește autocare de ultimă generație dotate cu sisteme de siguranță suplimentară. Standardele de siguranță îmbinate cu confortul călătoriei ne recomandă în transport persoane Bistrița Birmingham. Călătorește cu noi!

Telefon fix
24/7

Telefon
Suna acum!
Mobil &
WhatsApp

Telefon
Suna acum!

Informații și rezervări autocar transport persoane Bistrița Birmingham

Pentru informații și rezervări vă punem la dispoziție următoarele numere de telefon:

Pentru mai multe numere de telefon vizitați pagina de Contact.

Program autocar Bistrița-Birmingham

Plecări autocar Bistrița Birmingham: Avem plecări autocar din Bistrița spre Birmingham de trei ori pe săptămână!

Stații autocar Anglia:

Dover, Folkestone, Maidstone, Londra (7 stații), Luton, Milton Keynes, Northampton, Coventry, Birmingham, Wolverhampton, Stafford, Stoke on Trent, Crewe, Manchester, Warrington, Liverpool, Leicester, Nottingham, Boston, Peterborough.

Pentru lista completă a destinațiilor vizitați pagina Bistrița.

Când pot beneficia de reduceri la biletele autocar Bistrița Birmingham?

Firma Latino Expres are oferte și reduceri la transport persoane cu autocarul din Bistrița spre Birmingham. Evenimentele importante din calendar și din viața ta sunt, la noi, subiect de promoții aplicate prin vouchere de călătorie. Ai ocazia să beneficiezi de reduceri importante la prețul biletului de autocar, pentru că și tu, și zilele speciale din viața ta sunt importante pentru noi. Prețul redus e cadoul nostru pentru tine!

Stai conectat pe site-ul oficial Latino Expres, urmărește ofertele noastre publicate în mediul online și fii pe fază la reduceri!

Reduceri bilete autocar: Latino Expres aplică reduceri săptămanale pentru grupurile de persoane care circulă în mod organizat, reduceri la biletele autocar pentru copii, studenți, elevi și pensionari. Ține minte: compania Latino Expres aplică întotdeauna 50% reducere la costul biletului de autocar pe ruta Bistrița Birmingham pentru copiii dumneavoastră!

Ce servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul pe ruta Bistrița Birmingham?

Condiții de transport persoane Bistrița Birmingham

  1. Transport persoane Bistrița Birmingham este efectuat de o echipă specializată în transportul de persoane.
  2. Te informăm despre toată documentația necesară pentru transport persoane pe ruta Bistrița Birmingham.
  3. Deținem o flotă de autocare omologate pentru transport persoane Bistrița Birmingham.
  4. Efectuăm transport persoane din Bistrița spre Birmingham cu propria noastră flotă de autocare ceea ce înseamnă că nu vei circula prin companii intermediare.
  5. Siguranța și confortul la transport persoane Bistrița Birmingham este prioritatea noastră!
  6. Avem peste 10 ani experiență în transportul de persoane.
  7. Depunem eforturi pentru pregatirea profesională a angajaților noștri.
  8. Trătam toți clienții cu aceeași seriozitate și profesionalism.
  9. Iți oferim informații prețioase și utile cu privire la punctele de interes din marile orașe din Anglia.
  10. Știm unde să savurăm pe traseu cea mai bună cafea.

Călătorești spre Birmingham? Află mai multe:

Birmingham este al doilea oraș ca mărime de din Regatul Unit. Acesta este un Burg Metropolitan aflat în regiunea West Midlands, populația fiind de aproximativ 1,1 milioane locuitori.

Informații utile despre Birmingham:

Birmingham este considerat unul dintre cele mai mari centre industriale din lume.

Prosperitatea orașului se bazează pe inginerie, otel și industria automobilelor. Modul în care îșî surprinde în primul rând acest oraș turiștii, este verdeața, copacii mulți și spațiile deschise pe care le posedă, fiind mult mai numeroase decât în orice alt oraș din Europa.

Orașul se află între bazinele râurilor Severn și Trent. Climatul este temperat oceanic, verile având temperatura maximă de 20°C, iar iernile având minimele de 4.5°C. Suprafața orașului este de 267,8 km² având o densitate de 3.797,29 pe loc pe km². Altitudinea medie a orașului este de 140 metri.

Turist în Birmingham? Principalele obiective turistice și turismul în Birmingham.

În principiu, oamenii care adoră arta o să fie plăcut surprinși de acest oraș și obiectivele turistice găsite în el. Birmingham deține multe muzee și galerii de artă ce ar surprinde orice turist. Cele mai importante sunt: Galeria Ikon, Muzeul Aston Hall, Muzeul și Galeria de Artă din Birmingham, Institutul de Arte Frumoase Barber, Muzeul de Bijuterii și Muzeul de Știință Thinktank. Orașul deține și multe alte obiective turistice pentru oamenii de toate categoriile precum: castelele Soho și Selly, statuia Iron Man, Memorialul Războiului, piețele Victoria și Chamberlain, catedrala St. Philip și St. Chad, Moscheea Centrală din Birmingham, Biblioteca Centrală, Casa Sfântului, Centrul Natural, parcul Lickey Hills, Gradina Botanică, Sala de concerte din Birmingham, Planetariul, Centrul Național al Vieții Marine (Acvariul), Fabrica de ciocolată Cadbury World și Moara Sarehol.

Ce merită să vizitezi în Birmingham?

Pentru iubitorii de artă, recomandăm vizitarea Muzeului și Galeriei de Artă din Birmingham deoarece acesta are o colecție impresionantă de artefacte de diferite categorii: ceramică, piese de metal, bijuterii, etnografie și descoperiri arheologice. Muzeul deține o colecție impresionantă de tablouri pictate de marii artiști englezi precum John Constable, David Cox , francezii Edgar Degas, Gaspard Duchet, germanul Johan Zoffany și italienii Sandro Botticelli, Giovanni Bellini și Carlo Dolci.

O altă galerie ce merită vizitată este Galeria Ikon, o galerie ce încuraja publicul să se implice în arta contemporană, galerie ce educă atât publicul cât și artiștii, exponatele schimbându-se pe tot parcursul anului.

Muzeul de Bijuterii a ocupat locul 3 în anul 2008, fiind cea mai mai mare atracție turistică din Europa.

Moscheea Centrală din Birmingham este unul dintre cele mai mari centre musulmane din Europa, aceasta având spațiu pentru 3500-4000 de persoane, atât femei cât și bărbați. Este una dintre cele mai vechi clădiri din Marea Britanie, în 1975 fiind cea mai mare clădire din Europa de Vest.

Planetariul din Birmingham este primul planetariu digital din Marea Britanie, deschis în 2005.

Cadbury World este o fabrică de ciocolată renumită în Marea Britanie fiind considerată principala atracție a copiilor. Creată în 1990, fabrica are în jur de 500.000 de vizitatori anual (adult 13,90 lire, copil 10,50 lire).

Cât costă o zi în Birmingham?

În principiu, dacă vreți să rămâneți pe o perioadă îndelungată în Birmingham, chiria este cea mai scumpă, aceasta ajungând la 400 de lire pe lună. Dacă faceți doar o scurtă vizită, hotelurile din oraș au oferte extrem de bune pentru turiști și un confort la nivel înalt. Prețurile din hostel variază între 10-20 de lire. Pentru mai multe informații vă recomandăm acest site: Hostelbookers.

Prețul călătoriilor în oraș cu autobuzul sunt 3-4 lire, iar cu metroul 2,5 lire. Mâncarea din restaurante, în afara faptului că este extrem de gustoasă, este și foarte ieftină, o masă completă fiind între 10-20 lire. Dacă doriți mâncare din fast-food-uri, beneficiați de porții generoase care costă undeva la 5 lire, iar dacă ieșiți în pub-uri, prețul unei beri este de 3 lire, iar pe lângă bere, pub-urile de acolo servesc și mâncare. Țigările în Anglia costa 6-7 lire.

Locuri de muncă Birmingham

În Birmingham, oamenii sunt foarte bine plătiți, aceștia căutând la ora actuală în mod special: taximetriști, grădinari, îngrijitori de bătrâni, agricultori, baby-sitter, infirmiere, asistente medicale.

Cum ajungi în Birmingham?

Compania Latino Expres oferă transport persoane Bistrița Birmingham, 4 zile pe săptămână. Aveți la dispoziție autocare cu un confort de nivel ridicat și echipaj de înaltă calitate. Pentru copii, compania Latino Expres oferă reducere de 50% din prețul biletelor. Circulați cu încredere! Suntem la dispoziția dumneavoastră. Pentru dumneavoastră oferim și un bonus de fidelitate dacă circulați mai mult cu noi, acesta însemnând o reducere din prețul biletului. Alegeți Latino Expres, călătoriți avantajos și sigur!